Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Pozvanka

Pozvánka: Celý víkend v Levoči

Pozvánka: Celý víkend v Levoči

Posledný májový víkend vás pozývame na východné Slovensko do Levoče. V sobotu 28. mája sa uskutoční 3. ročník STEFE MTB Maratón Levočské vrchy – Levoča. Podujatie je zaradené do série pretekov Slovak XCM Tour a zároveň u našich južných susedov do maďarskej série Pedál MTB Tour.
Pozvánka: Testovacie dni CANYON, 21. - 22. 5 v MTBIKER centre na Považí

Pozvánka: Testovacie dni CANYON, 21. - 22. 5 v MTBIKER centre na Považí

V sobotu a v nedeľu bude celkovo k dispozícii až 18 testovacích bikov CANYON rôznych typov a veľkostí. Prídite si zajazdiť a bližšie spoznať aktuálnu kolekciu 2016. Počas oboch dní tu budú aj zástupcovia značky CANYON, ktorí radi zodpovedajú vaše otázky, alebo prípadne poradia s výberom biku.
Víťaz tomboly endura na BikeFeste si odnesie limitovanú edíciu rámu CTM Scroll Pro PR článok

Víťaz tomboly endura na BikeFeste si odnesie limitovanú edíciu rámu CTM Scroll Pro

Tretí ročník endura na BikeFeste ponúkne kvalitný pretek pre všetkých priaznivcov mountainbikingu u nás. CTM Enduro Race štartuje v sobotu - 28. mája 2016 počas BikeFestu v Kálnici.
Pozvánka: Trnavská cyklistická liga

Pozvánka: Trnavská cyklistická liga

Sú to preteky bikových nadšencov, či už starších, stredných, ba dokonca aj mladučkých ročníkov z Trnavy, blízkeho aj vzdialenejšieho okolia. Z histórie spomeniem len to, že má dlhoročnú tradíciu, keďže sa už koná 22. ročník. Organizačne si ju zobralo pod palec OZ Cyklisti Trnava.
Pozvánka: Kellys Bikefest Maratón bude zlatou bodkou festivalu PR článok

Pozvánka: Kellys Bikefest Maratón bude zlatou bodkou festivalu

Ani tento rok nemôže na najväčšom bicyklovom festivale na Slovensku, Bikefest 2016, chýbať obľúbený Kellys Bikefest Maratón. Tento ročník organizátori spravili maximum pre komfort a bezpečnosť súťažiacich. Novinkou bude napríklad pojazdný technický servis a záchranári.
Pozvánka: Testovací deň KELLYS už túto sobotu v MTBIKER centre na Považí

Pozvánka: Testovací deň KELLYS už túto sobotu v MTBIKER centre na Považí

V sobotu bude celkovo k dispozícii 11 testovacích bicyklov KELLYS v rôznych veľkostiach od 27,5 palcových DH a enduro modelov, až po 29 palcové športové „rakety“. Na svoje si tak príde určite každý, preto príďte pozrieť a bližšie spoznať aktuálnu kolekciu KELLYS 2016.
Otvorenie predĺženia Krasňanského single trailu a testovačka bicyklov Trek, Giant a Lapierre PR článok

Otvorenie predĺženia Krasňanského single trailu a testovačka bicyklov Trek, Giant a Lapierre

Pozývame vás na otvorenie novovybudovaného pokračovania Krasňanského singletrailu a testovačku bicyklov Trek, Giant a Lapierre. Už cez víkend 7. a 8. mája 2016 pri Horárni v Krasňanoch v Bratislave.
Pozvánka: Škoda maratón Marikovskou dolinou 2016

Pozvánka: Škoda maratón Marikovskou dolinou 2016

Srdečne vás chceme všetkých pozvať na ďalší ročník Škoda maratónu Marikovskou dolinou 2016, ktorý sa bude konať na lúke v Udiči - 14.5.2016. Hlavným partnerom podujatia je opäť Škoda, čo znamená zlepšené podmienky v zázemí pretekov, kopec atrakcií pre detský doprovod a celkovo atmosféru pravého maratónu.
Pozvánka: PEDÁLovník a Vrchárska koruna Žilinská

Pozvánka: PEDÁLovník a Vrchárska koruna Žilinská

V Žilinskom regióne sa dňa 21.5.2016 v kúpalisku Laura Rajecké Teplice uskutoční poloorientačný nesúťažný MTB maratón - PEDÁLovník. Rovnako sa tu rozbieha aj zaujímavý projekt - Vrchárska koruna Žilinská /ďalej VKŽ/. Organizátori z občianskeho združenia Žilinský pedál a bikepoint.sk sa nechali inšpirovať v Českej republike, kde pred 4 rokmi vznikol materský projekt Vrchárska koruna Valašská.
Pozvánka: KOMPAVA  Kráľ Záhoria MTB Maratón

Pozvánka: KOMPAVA Kráľ Záhoria MTB Maratón

Vážení športoví priatelia, nadšenci horských bicyklov... Pozývame vás na 8. ročník preteku na horských bicykloch Cannondale - KOMPAVA Kráľ Záhoria MTB Maratón 2016, ktorý sa už tradičné bude konať na úpätí Bielych Karpát v rekreačnej oblasti Skalica - Zlatnícka dolina.
Pozvánka: Author Šela maratón – majstrovská trať, ktorú určite treba aspoň raz vyskúšať

Pozvánka: Author Šela maratón – majstrovská trať, ktorú určite treba aspoň raz vyskúšať

Túto sezónu sú naplánované „majstráky“ v maratóne skutočne skoro. U nás už 30. apríla a u našich západných susedov hneď o týždeň neskôr, teda 7.5.2016. Každopádne som veľmi rád, že práve ten český sa bude odohrávať na mojej obľúbenej trati s cieľom na hrade Helfštýn – veď u Moravskej Šely to inak ani nejde...
Pozvánka: ŠKODA Svätojurský maratón - 1. kolo

Pozvánka: ŠKODA Svätojurský maratón - 1. kolo

Po zimnej prestávke opäť prichádza maratónska sezóna a ako už býva zvykom ŠKODA BIKE OPEN TOUR štartuje maratónom vo Svätom Jure posledný aprílový víkend dňa 30.4. 2016.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up